Graviditet er en helt unik tid. Tankerne omkring at have skabt et nyt liv og følge mavens udvikling er så fascinerende. At forevige denne tid med et smukt fotografi af dig med din voksende mave, er derfor noget helt specielt.

Det er meget forskelligt, hvornår det helt perfekte tidspunkt for fotograferingen er, men ofte er det et sted mellem uge 32 og uge 38.

Inden vi mødes til Foto shoot vil jeg kontakte dig, så vi kan tale om hvordan det kommer til at foregå og hvilke ønsker du har.

Når man først er blevet forældre finder man ud af, hvor hurtigt vores små fantastiske mennesker vokser og hvor vigtigt det er at fange deres udvikling med fotografier.

Når jeg tager fotos af børn, vil de opleve at skulle sidde, stå, snore rundt, ligge på maven og generelt bare have det sjovt.

Inden vi mødes til Foto shoot vil jeg kontakte jer, så vi kan tale om hvordan det kommer til at foregå og hvilke ønsker I har.

Et fotografi af hele familien er et skønt minde.

Til et Family Foto shoot vil jeg tage billeder af jer som familie, tage billeder af søskende sammen og tage enkeltportrætter. Jeres børn bliver bedt om at sidde, stå, snore rundt, ligge på maven og på den måde oplever de at Foto shoot´et er en god og sjov oplevelse.

Inden vi mødes til Foto shoot vil jeg kontakte jer, så vi kan tale om hvordan det kommer til at foregå og hvilke ønsker I har.

Newborn:
At få et lille nyt familiemedlem, er noget af det største i livet. Fra den dag jeres baby kommer til verden vil intet være det samme. At forevige den første tid er noget helt unikt og vil være med til at skabe smil i mange år fremover.

En Newborn fotografering kræver særlig omsorg og det er derfor op til jer om I ønsker at komme til mit Studie eller om jeg skal komme hjem til jer. Vi tager det hele i et stille tempo og sikrer at der er ro omkring jeres lille ny – I skal alle føle jer godt tilpas.

Det bedste tidspunkt for Newborn fotografering er indenfor de første 2-5 uger.

Baby:
En baby vokser og udvikler sig med lynets hast og man ved slet ikke, hvor tiden blev af. Lige pludselig opdager de deres fødder, så ruller de om på maven og før I ved det, kravler de. Der er så mange forskellige babyudtryk i det første år, som I vil elske at få foreviget.

Inden vi mødes til Foto shoot vil jeg kontakte jer, så vi kan tale om hvordan det kommer til at foregå og hvilke ønsker I har.

pregnancy

3 Redigerede Fotos

Pris 1500 DKK
Foto shoot cirka 30 min

kids

5 Redigerede Fotos

Pris 1800 DKK
Foto shoot cirka 45 min

family

8 Redigerede Fotos

Pris 2200 DKK
Foto shoot cirka 60 min

newborn/baby

10 Redigerede Fotos

Pris 2500 DKK
Foto shoot cirka 90 min

pregnancy + newborn

Pakken inkluderer 2 Foto shoots til jer der vil forevige graviditeten + have de første billeder af jeres lille nye familiemedlem.

Pris 3200 DKK (Betales a´ 2 rater)
1. Foto shoot: Pregnancy Foto - 3 Redigerede Fotos - Foto shoot cirka 30 min.
2. Foto shoot: Newborn Foto - 10 Redigerede Fotos - Foto shoot cirka 90 min.

baby’s first year

30 Redigerede Foto (10 pr. Foto shoot)

Pris 5700 DKK (Betales a´ 3 rater)
3 x 90 min. Foto shoot når baby er omkring 2-5 uger + 6 mdr. + 12 mdr.
Foto shoot inkluderer selvfølgelig Mor & Far samt evt. søskende, hvis det ønskes

Inkluderet i alle Pakker

Billederne leveres digitalt i “Original Size” i dit personlige onlinegalleri
Du ejer fotorettighederne​